Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τικίνιο για το Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση»

Τικίνιο για το Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Τικίνιο σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League δήλωσε απογοητευμένος για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, στάθηκε στην υπερπροσπάθεια που πρέπει να καταβάλλει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League.

Οι δηλώσεις του Τικίνιο

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, γιατί προηγηθήκαμε στο σκορ. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και δεύτερο γκολ στο 1ο ημίχρονο. Θέλαμε κάτι παραπάνω. Παίξαμε με δυνατό αντίπαλο, σε μία καυτή έδρα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση στο δικό μας γήπεδο”.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα αντί του Γιουσέφ ελ Αραμπί, απάντησε: “Όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή και την ομάδα θα είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Αυτό δεν ισχύει μόνο για μένα. Ισχύει για όλους τους παίκτες. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Θέλουμε να βοηθούμε την ομάδα μας. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και όλοι θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις