Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τιμωρία σε 4 οπαδούς της Τσέλσι για την “επίθεση” σε Στέρλινγκ!

Τιμωρία σε 4 οπαδούς της Τσέλσι για την “επίθεση” σε Στέρλινγκ!
ΦΩΤΟ Reuters

Τέσσερις παίκτες της Τσέλσι τιμωρήθηκαν από την ομάδα με αιώνιο αποκλεισμό από το γήπεδο, στο πλαίσιο της έρευνας για τη ρατσιστική επίθεση στον Ραχίμ Στέρλινγκ, στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, την προηγούμενη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τσέλσι φρόντισε να τιμωρήσει 4 οπαδούς της, πριν καν ολοκληρωθούν οι έρευνες της διοργανώτριας αρχής, για τη ρατσιστική συμπεριφορά τους προς τον Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι.

Η ανακοίνωση της Τσέλσι

“Η Τσέλσι απαγόρευσε σε τέσσερα άτομα να παρακολουθούν παιχνίδια της ομάδας την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα αναφορικά με τις κατηγορίες για συμπεριφορά οπαδών μας απέναντι στον Ραχίμ Στέρλινγκ κατά τη διάρκεια του αγώνα μας με την Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο.

Οι έρευνές μας πάνω σε αυτό το θέμα συνεχίζονται. Στηρίζουμε πλήρως την αστυνομική έρευνα και οποιαδήποτε πληροφορία συλλέξουμε θα τη μεταβιβάσουμε σε αυτούς.

Η Τσέλσι βρίσκει κάθε μορφή ρατσιστικής συμπεριφοράς απεχθή και αν υπάρχει στοιχείο πως κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας συμμετέχει σε οποιαδήποτε ρατσιστική επίθεση, ο σύλλογος θα προχωρήσει σε σοβαρές κυρώσεις εις βάρος του, συμπεριλαμβανομένων τιμωριών.

Επίσης θα υποστηρίξουμε κάθε ποινική δίωξη που θα ασκηθεί εις βάρος του”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις