Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Το Basketball Champions League καλωσόρισε Γαλατασαράι και Λιμόζ

Το Basketball Champions League καλωσόρισε Γαλατασαράι και Λιμόζ

Όσο πάει και… δυναμώνει το FIBA Basketball Champions League καθώς σήμερα (13/6) ανακοίνωσε πως προσχωρούν στη διοργάνωση η Λιμόζ και η Γαλατασαράι.

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης το Basketball Champions League καλωσόρισε τη Λιμόζ και την Γαλατασαράι συνεχίζοντας έτσι τις ποιοτικές προσθήκες ομάδων στο δυναμικό του. Είχαν άλλωστε προηγηθεί οι συμφωνίες με την Μπιλμπάο, την Νταρουσάφακα, τη Ρίτας Βίλνιους, αλλά και την Τόφας.

 

Ο πρόεδρος της Λιμόζ μάλιστα μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τη διοργάνωση αναφέροντας: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμφωνία μας με το Basketball Champions League για τα επόμενα χρόνια, γιατί επιτρέπει στον σύλλογο να δει το μέλλον του στις διεθνείς διοργάνωσεις με διάρκεια και σταθερότητα.

Η απόφασή μας προέκυψε από μία σειρά παραγόντων. Πρώτον, μπήκαμε σε μία διοργάνωση που κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης κι έχει ισχυροποιηθεί με κοινούς επενδυτές με το ΝΒΑ και περιλαμβάνει πολύ δυνατές ομάδες. Επίσης, θέλαμε να είμαστε σωστοί απέναντι στο πρωτάθλημά μας, την LNB, που έχει φτιάξει το καλεντάρι της σε αρμονία με αυτό της FIBA. Τέλος, πήραμε αυτή την απόφαση γιατί πρέπει να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή ιστορία της Λιμόζ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις