Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Το αντίο του Ζιοβάνι στον Νίκο Αλέφαντο – “Από τους μεγάλους προπονητές που συνάντησα” (pic)

Το αντίο του Ζιοβάνι στον Νίκο Αλέφαντο – “Από τους μεγάλους προπονητές που συνάντησα” (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, αποχαιρέτισε το Νίκο Αλέφαντο, που έφυγε σήμερα (23/6) από την ζωή σε ηλικία 81 ετών, με μία συγκινητική ανάρτηση, όπου και τον αποθέωσε.

Ανάμεσα σε όσους εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου, ήταν και ο “μάγος” του Ολυμπιακού, Ζιοβάνι. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος, που συνεργάστηκε με τον Νίκο Αλέφαντο στον Ολυμπιακό, στο τέλος της σεζόν 2003-04, εξέφρασε, μέσω ανάρτησης στα social media, τη θλίψη του για τον θάνατο του Έλληνα τεχνικού, χαρακτηρίζοντάς τον παράλληλα από τους “Μεγάλους προπονητές” που γνώρισε στην καριέρα του. 

“Μεγάλος προπονητής που είχα στην καριέρα μου. Λυπάμαι για το θάνατό του, ο Ιησούς να απαλύνει τον πόνο των συγγενών και φίλων του. Νιώθουμε την απώλειά του” έγραψε χαρακτηριστικά ο Ζιοβάνι στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία του Νίκου Αλέφαντου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grande treinador que tive Nikos Alefantos , lamento seu falecimento , que Jesus conforte o coração de todos seus amigos e familiares !! Sentiremos sua falta ❤️ Great coach I had, I regret your passing away, may Jesus comfort the hearts of all your friends and family !! We will miss you ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giovanni Oliveira (@g10vanni) στις

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις