Αθλητικά

Το επίσημο “αντίο” της ΕΠΟ στον Φύσσα

Ήταν γνωστό ότι οι δρόμοι του Φύσσα και της Εθνικής ομάδας θα χώριζαν και η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί τον Τάκη Φύσσα για τις υπηρεσίες που παρείχε στην Εθνική Ομάδα Ανδρών από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή από το 2008 έως και σήμερα.

Η ΕΠΟ εύχεται στον Τάκη Φύσσα τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του και θεωρεί δεδομένη την επιτυχία του με ό,τι και αν αποφασίσει να ασχοληθεί στο μέλλον στο χώρο του ποδοσφαίρου.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αγγελόπουλοι: «Με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει μέχρι τέλους να ανοίγει δρόμους προς την κορυφή»
"Η εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του είναι δεδομένη, ισχυρή κι έχει κερδηθεί με έργο, με ανθεκτικότητα με συνέπεια, αλλά και με αποτελέσματα που μιλούν από μόνα τους" ανέφεραν μεταξύ άλλων
Γιώργος Μπαρτζώκας και αδελφοί Αγγελόπουλοι