Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το ESPN για τον Αντετοκούνμπο: “Κορυφαίο κορμί στο ΝΒΑ!”

Το ESPN για τον Αντετοκούνμπο: “Κορυφαίο κορμί στο ΝΒΑ!”

Υμνους για το κορμί του Γιάννη Αντετοκούνμπου γράφει το αμερικανικό δίκτυο ESPN… O Eλληνας φόργουορντ θεωρείται ότι έχει το καλύτερο σώμα στο ΝΒΑ.

Το ESPN πέρασε 24 ώρες μαζί του και ρώτησε ειδικούς για να μπορέσει να καταλήξει στα παρακάτω αποθεωτικά συμπεράσματα για τον Έλληνα άσο.

Διαβάστε γιατί έχει το κορυφαίο κορμί ο Γιάννης

Ανοιγμα χεριών: Είναι μεγαλύτερο από το ύψος του!

 

Πλάγια βήματα: Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι ο τυπικός ψηλός του ΝΒΑ. Εχει τρομερή έκταση ισχίου και κινείται πολύ πιο γρήγορα από άλλους αθλητές του δικού του μεγέθους.

 

Ύψος: Στο τωρινό του, είναι το ίδιο σταθερός σε σχέση με όταν μπήκε στη λίγκα. Αν μείνει στη θέση του small forward, θα είναι ο πιο γρήγορος περιφερειακός στη λίγκα.

 

Μυϊκό σύστημα: Τους τελευταίους 18 μήνες ο Γιάννης έχει πάει από τα 89 στα 101 κιλά. Το έχει καταφέρει χωρίς να φουσκώσει. Ολη αυτή η μάζα του επιτρέψει να είναι πολύ γρήγορος και εκρηκτικός, όσο χρειάζεται για το ΝΒΑ.

 

Κορμός: Ο Αντετοκούνμπο έχει ισορροπία σε όλο του τον κορμό. Το αποτέλεσμα; Μπορεί να ντριμπλάρει σαν ακροβάτης σε όλο το μήκος του παρκέ, να πάρει το ριμπάουντ, να πετάει για ένα alley-oop.

 

Χέρια: Το μέσο μέγεθος της παλάμης ενός ενήλικα, είναι 19 εκατοστά. Του Γιάννη είναι 31. Πολύ μεγαλύτερη παλάμη από τον LeBron James, ακόμη και από τον Kawhi Leonard. Μπορεί να πιάνει τη μπάλα, να έχει τον απόλυτο έκλεγχό της.

 

Αχίλλειος τένοντας: Είναι διπλάσιος σε σχέση με αυτόν ενός ενήλικα. Οι επιστήμονες πιστεύουν πως ένας μακρύς αχίλλειος, βοηθά στην ελαστική ενέργεια, στην ταχύτητα και την εκρηκτικότητα.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε