Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το γήπεδο της Τότεναμ «χόρεψε» από την κακοκαιρία «Γιούνις»

Το γήπεδο της Τότεναμ «χόρεψε» από την κακοκαιρία «Γιούνις»

Ριπές ανέμου σχεδόν 200 χιλιομέτρων την ώρα. Η Αγγλία «χτυπήθηκε» το περασμένο 24ωρο από την κακοκαιρία Eunice (Γιούνις) και η Τότεναμ είδε το γήπεδο της ομάδας να… χορεύει στους ρυθμούς της.

Απίστευτες εικόνες από την καρδιά του Λονδίνου, λόγω του περάσματος της κακοκαιρίας «Γιούνις» που έπληξε την Αγγλία τις προηγούμενες ώρες, προτού κατευθυνθεί προς τη βόρεια Γαλλία και το Βέλγιο.

 Το Sky Sports έδωσε στη δημοσιότητα τις εικόνες του νέου γηπέδου της Τότεναμ με την οροφή των κερκίδων να πάλλεται από τους ισχυρούς ανέμους.

 Ένας «πραγματικός χορός» του γηπέδου, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, που ωστόσο κατασκευάστηκε ειδικά για να ανταπεξέρχεται σε γεγονότα όπως αυτό. Στο ακόλουθο βίντεο φαίνονται και η ζημιές που προκλήθηκαν στο σκέπαστρο της “O2 Arena” του Λονδίνου.

Να αναφέρουμε ότι η έντονη κακοκαιρία που έπληξε την Αγγλία οδήγησε στην αναβολή της χθεσινής αναμέτρησης Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ της αγγλικής Championship, αφού οι πολύ ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν ζημιές στο «Vitality Stadium» και πιο συγκεκριμένα στο στέγαστρο του γηπέδου. Την ίδια στιγμή, οι Ολλανδοί ανέβαλαν την 23η αγωνιστική στην Eredivisie.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις