Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Το κουίζ της Σάλκε ενόψει Αστέρα! “Βρείτε πού είναι το γήπεδο” (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ twitter.com/s04
ΦΩΤΟ twitter.com/s04

Οι Γερμανοί “προκάλεσαν” τους φίλους τους μέσω twitter να βρουν το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, στο οποίο θα αγωνιστούν την Πέμπτη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή της Σάλκε προσγειώθηκε στην Καλαμάτα από το Ντίσελντορφ, για να συνεχίσει στη συνέχεια οδικώς προς την Τρίπολη, εκεί όπου το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Europa League.

Λίγα λεπτά μετά την άφιξη τους στην Καλαμάτα και με αρκετή δόση χιούμορ, Οι Γερμανοί “προκάλεσαν” τους φίλους τους να βρουν το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.Συγκεκριμένα στη σελίδα τους στο twitter ανέβασαν μια φωτογραφία της Τρίπολης την ώρα που περνούσε το αεροπλάνο πάνω από την αρκαδική πόλη.

“Προσγειωθήκαμε με ασφάλεια! Ένα μικρό κουίζ: Ποιος μπορεί να αναγνωρίσει το στάδιο στο οποίο θα παίξουμε αύριο το απόγευμα;”, ήταν το ερώτημα που συνόδευε τη φωτογραφία της Σάλκε στο twitter.

 

 

“Γεια σου Τρίπολη! Ποιος από εσάς βλέπει στη φωτογραφία το γήπεδο που θα γίνει αύριο το παιχνίδι;”, ήταν το ανάλογο μήνυμα στο Instagram.

 

Hallo #Tripoli! Wer von euch erkennt auf dem Bild das Stadion, wo morgen Abend gespielt wird? #EuropaLeague #Schalke #S04

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης FC Schalke 04 (@s04) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε