Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Το “κράξιμο” ανάγκασε τη Λίβερπουλ να πάρει πίσω την απόφαση για αναστολή συμβάσεων

ΦΩΤΟ facebook.com/LiverpoolFC
ΦΩΤΟ Reuters

 Παραδέχθηκαν δημόσια το λάθος τους στη Λίβερπουλ και ανακοίνωσαν πως η απόφαση περί αναστολής συμβάσεων στους υπαλλήλους της δεν θα ισχύσει.

Η Λίβερπουλ έκανε τελικά.. πίσω και απέσυρε την αρχική της απόφασή της να μην πληρώσει τους υπαλλήλους της δίνοντάς τους υποχρεωτική άδεια, εκμεταλλευόμενη, όπως και άλλες ομάδες της Premier League, τη σχετική ρύθμιση που πέρασε η κυβέρνηση λόγω του κορονοϊού.

“Πιστεύουμε ότι καταλήξαμε σε λανθασμένο συμπέρασμα την τελευταία εβδομάδα και λυπούμαστε ειλικρινά γι’ αυτό. Μετά από εκτεταμένες διαβουλεύσεις και εσωτερικές μας συσκέψεις, επιλέξαμε να βρούμε εναλλακτικά μέσα. Η Λίβερπουλ αναγνωρίζει το μεγάλο αριθμό του προσωπικού και των απλών εργαζομένων που ακατάπαυστα δίνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου ο σύλλογος να συνεχίζει να λειτουργεί στα υψηλότερα στάνταρ” ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος των πρωταθλητών Ευρώπης, Πίτερ Μουρ.

Θυμίζουμε ότι η αρχική απόφαση προέβλεπε οι εργαζόμενοι αυτοί να λαμβάνουν το 80% του μισθού τους από το κράτος, ενώ η ομάδα θα κάλυπτε το υπόλοιπο των αποδοχών τους. Οι αντιδράσεις των οπαδών των “κόκκινων”, αλλά και η “σκληρή” κριτική, από “θρύλους” της ομάδας όπως οι Τζίμι Κάραγκερ και Ντίτμαρ Χάμαν φαίνεται όμως πως έκαναν τους ανθρώπους της διοίκησης να το ξανασκεφτούν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις