Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Το «μέχρι τέλους» της Μαρίας Σάκκαρη και η στήριξη των Ελλήνων

Το «μέχρι τέλους» της Μαρίας Σάκκαρη και η στήριξη των Ελλήνων

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν απόλυτα ικανοποιημένη μετά τη σαρωτική εμφάνιση επί της Κουντερμέτοβα και την πρόκριση στις “16” του Australian Open.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στη στήριξη των Ελλήνων ομογενών και τόνισε ότι μαζί τους μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους!

«Nιώθω καλά, είναι σημαντικό να μην έχεις χάσει σετ», είπε η Μαρία στην on court συνέντευξή της. «Το απολαμβάνω, απολαμβάνω τον κόσμο, όπως έχω ξαναπεί είναι σαν να παίζω στο σπίτι μου. Νιώθω ότι έχω έξτρα δύναμη όταν τους έχω κοντά μου, διότι με υποστηρίζουν πάντα. Στους αντιπάλους δεν αρέσει, αλλά εμένα μου αρέσει, το απολαμβάνω. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε και για την επόμενη αντίπαλό της, την Τζέσικα Πεγκούλα και δεν θυμόταν ότι είχε αναμετρηθεί μαζί της δύο φορές! «Έχουμε παίξει δύο φορές; Όχι μία; Είναι μια πολύ καλή παίκτρια, είχε εξαιρετική σεζόν πέρυσι. Είναι επικίνδυνη αντίπαλος. Και οι δυο μας είμαστε στην δεύτερη εβδομάδα, θα τα δώσομε όλα και όποια είναι καλύτερη θα κερδίσει».

Όσο για το πόσο μακριά μπορεί να την πάει αυτός ο κόσμος; «Μέχρι τέλους!», ήταν η ξεκάθαρη απάντηση της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις