Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το νέο μήνυμα του Νεϊμάρ που υποδηλώνει παραμονή στην εθνική Βραζιλίας

Το νέο μήνυμα του Νεϊμάρ που υποδηλώνει παραμονή στην εθνική Βραζιλίας

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στη Βραζιλία μετά τον αποκλεισμό της σελεσάο από τη συνέχεια του Μουντιάλ 2022 και θέλησε να μοιραστεί εκ νέου τις σκέψεις του με τον κόσμο.

Ο Νεϊμάρ έκανε ανάρτηση στο Instagram και αυτήν τη φορά υποστήριξε ότι θα πρέπει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα συνεχίσει στην εθνική Βραζιλίας.

 Ο ηγέτης της Βραζιλίας φαίνεται ότι άφησε πίσω το πικρό συναίσθημα του αποκλεισμού και με πιο καθαρό μυαλό έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.

Το νέο μήνυμα του Νεϊμάρ:

“Σε βραζιλιάνικο έδαφος.

Η ήττα ακόμη πονάει, ήμασταν τόσο κοντά, τόσο κοντά. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ακόμα δεν έχω μάθει να χάνω. Οι ήττες με κάνουν πιο δυνατό, αλλά επίσης με πονούν πολύ και ακόμα δεν το έχω συνηθίσει.

Τέλος πάντων, πρέπει να προχωρήσουμε. Η ζωή μας κάνει να προχωράμε, ακόμα κι αν πονάμε και η πληγή παίρνει χρόνο να κλείσει. Πρέπει να προχωρήσουμε.

Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Βραζιλίας για την υποστήριξη και τη στοργή. Το να ακούμε από εσάς ότι παλέψαμε, ότι δώσαμε τα πάντα μέχρι τέλους, απαλύνει κάπως τον πόνο μας.

Ευχαριστώ Κατάρ για όλα. Το κύπελλο ήταν όμορφο και έπρεπε να είναι της Βραζιλίας για τη στέψη, αλλά η μοίρα που έφτιαξε ο Θεός δεν το ήθελε. Ας προχωρήσουμε. Τώρα είναι ώρα να κλείσουμε το διακόπτη, να απολαύσουμε την οικογένεια και τους φίλους, να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες, επειδή το να ζεις με αυτήν την ήττα θα είναι πολύ δύσκολο. Πονάει ακόμα πολύ. Πίστη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις