Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Το NewsIt στο Αλεξάνδρειο: Δείτε τις ζημιές από τα επεισόδια… [pics]

ΦΩΤΟ NewsIt
ΦΩΤΟ NewsIt

Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν και με το σφύριγμα της λήξης του τελικού Κυπέλλου στο μπάσκετ. Oι οπαδοί του Αρη συνεπλάκησαν άγρια με τα ΜΑΤ και… ξεδόντιασαν το Αλεξάνδρειο! Ξήλωσαν περίπου 500 καθίσματα! Δείτε τι κατέγραψε το NewsIt…

Λίγο πριν την απονομή του τροπαίου στους “πράσινους” εκτοξεύθηκαν από τις δύο πλευρές των οπαδών φωτοβολίδες ευθείας βολής, χωρίς -ευτυχώς- να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Επειτα, άρχισε ο πόλεμος μέσα σε πεδίο καπνών…

Οι οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, σπάζοντας πολλά καθίσματα (πάνω από 500)! Να αναφέρουμε πως αρκετοί ήταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού που -περιμένοντας για την απονομή- κατέγραφαν με τα κινητά τους τα όσα γίνονταν…

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε με την εισαγγελία τόσο στην Αθήνα, αλλά και στην Θεσσαλονίκη και έδωσε εντολή ώστε να βρεθούν οι υπαίτιοι για όσα θλιβερά συνέβησαν στον τελικό πριν από την έναρξή του έως και μετά τη λήξη του.

Στην κεντρική σάλα του Αλεξανδρείου Μελάθρου, αρκετή ώρα μετά το τέλος του τελικού ανάμεσα στον Αρη με τον Παναθηναϊκό και με τον χώρο να έχει αδειάσει από κόσμο, βρέθηκε ο Νίκος Λάσκαρης. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Αρης, συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο της εταιρείας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της, Θωμά Νικολό, έκαναν αυτοψία στις κερκίδες για να καταγράψουν το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν από τα επεισόδια που έκαναν οπαδοί και των δύο ομάδων, λίγο πριν τις απονομές του τελικού. Αμφότεροι χρησιμοποίησαν τα κινητά τους τηλέφωνα για έχουν οπτικό υλικό ως αποδεικτικό στοιχείο της εικόνας που αντίκρισαν.

 

Η απονομή στον Παναθηναϊκό έγινε, εν τέλει, με συνοπτική διαδικασία, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο και τους παίκτες να πανηγυρίζουν την επιτυχία με τους οπαδούς του συλλόγου.

Οι σκηνές πολέμου από τις συμπλοκές ήταν τρομακτικές…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε