Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το παράπονο του Νίκου Παππά από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το παράπονο του Νίκου Παππά από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

“Το brand “Γιάννης Αντετοκούνμπο” είναι παραπάνω από οποιονδήποτε άλλο στην Ελλάδα, ακόμα και από τον πρωθυπουργό”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας πως θα ήθελε να βλέπει τον “Greek freak” να παίρνει θέση και να παρεμβαίνει σε θέματα που απασχολούν τον τόπο μας.

“Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, όπως και όλη την οικογένειά του. Όταν εγώ πρωτοήρθα στην Αθήνα και ζούσα στα Σεπόλια, βρισκόμασταν στην ίδια γειτονιά,. Στο ίδιο σχολείο” ανέφερε αρχικά ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στο “Το Πρωινό” για την σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας εξέφρασε το παράπονο που έχει από τον “Greek freak”: “Θα ήθελα να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του και δεν εννοώ ούτε μπασκετικά, ούτε με τη φήμη και τα χρήματά του, παρά μόνο με τη φωνή του. Να παίρνει θέση σε διάφορα ζητήματα. Να παρεμβαίνει σε πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο. Γιατί το brand “Αντετοκούνμπο” μπορεί να είναι παραπάνω από οποιοδήποτε άλλο στην Ελλάδα, είτε λέγεται Πρωθυπουργός, είτε θεσμικός παράγοντας. Άρα, μπορεί να αφήσει τεράστια παρακαταθήκη και εποχή, όχι σαν μπασκετμπολίστας αλλά και σαν άνθρωπος, γιατί έχει μια υπέροχη ψυχή”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις