Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Το ποσό που χωρίζει Ρόμα – Ζενίτ για τον Μανωλά

Το ποσό που χωρίζει Ρόμα – Ζενίτ για τον Μανωλά

Πέντε εκατομμύρια ευρώ χωρίζουν Ρόμα και Ζενίτ, προκειμένου να βγει «λευκός καπνός» και ο Κώστας Μανωλάς να μετακομίσει στην Αγία Πετρόπουλη. Ποσό που οι Ιταλοί, με σημερινές τους αναφορές, υποστηρίζουν με βεβαιότητα ότι θα καλυφθεί από τους Ρώσους.

Ο γενικός διευθυντής της Ρόμα Τζαλορόσι Μπαλντισόνι και ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Μόντσι, ταξίδεψαν στο Μόναχο, όπου συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Ρωσικής ομάδας. Οι δύο ομάδες φαίνεται να συμφώνησαν στην πρόταση 30 εκατ. ευρώ συν μπόνους, αλλά λίγο αργότερα οι Ρωμαίοι προέβαλαν νέες απαιτήσεις φτάνοντας στα 35 εκατ. ευρώ. Οι συζητήσεις σταμάτησαν, οι παράγοντες της Ρόμα επέστρεψαν στην ιταλική πρωτεύουσα, αλλά αναμένεται, ίσως ακόμα και μέσα στην ημέρα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Μανωλάς που αποτελεί κυρίαρχη επιλογή του νέου προπονητή της Ζενίτ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, φέρεται να έχει συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο διάρκειας 4 εκατ. ευρώ, με τους Ιταλούς πάντως να τονίζουν ότι τα χρήματα μπορεί να είναι και περισσότερα.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία, θεωρούν πλέον δεδομένη την αποχώρηση του Μανωλά από την Ρόμα, από την στιγμή που η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό Αντόνιο Ρούντιγκερ, στην Ιντερ και να τον κρατήσει κοντά της.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε