Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Το σχόλιο της κυβέρνησης μετά την επίθεση στη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου

Το σχόλιο της κυβέρνησης μετά την επίθεση στη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου
Eurokinissi

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κλήθηκε να σχολιάσει -κατά τη σημερινή (25.01.2024) ενημέρωση των πολιτικών συντακτών- την επίθεση που δέχθηκε η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου.

“Δεν χωράνε πολλές ερμηνείες όταν τελείται μια παράνομη πράξη. Καταδικάζουμε κάθε παράνομη πράξη όπου συμβαίνει” ανέφερε αρχικά ο Παύλος Μαρινάκης, κατά την τοποθέτησή του για το περιστατικό με την επίθεση στη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου.

“Η κυβέρνηση αυτό που λέει το εννοεί. Τρανότερη απόδειξη στο θέμα του ποδοσφαίρου και των γηπέδων είναι ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση των μέτρων -πέραν του σκέλους που αφορά τη δικαιοσύνη και τις Αρχές, το οποίο περιμένουμε να εξελιχθεί- στο σκέλος που αφορά εκτελεστική εξουσία εισάγεται προς ψήφιση σημαντικό νομοσχέδιο που υλοποιεί όσα είπαμε την ημέρα που ανακοινώθηκε το κλείσιμο των γηπέδων.

Βάζει ένα αυστηρό αλλά δίκαιο πλαίσιο τιμωρίας με αυτόματη τιμωρία σε περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται παράνομη πράξη και όλο καθεστώς προστασίας των φιλάθλων. Αυτή η πρόθεση δεν αλλάζει. Τεχνικές λεπτομέρειες και το ακριβές της εφαρμογής όλων αυτών, θα ανακοινωθούν και ήδη έχουνε δηλώσεις και ανακοινώσεις από το υπουργείο αθλητισμού” ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προς τους πολιτικούς συντάκτες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις