Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το συγκινητικό μήνυμα του Μέσι στον Αγκουέρο

Το συγκινητικό μήνυμα του Μέσι στον Αγκουέρο

Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον φίλο του Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος αναγκάστηκε να σταματήσει πρόωρα το ποδόσφαιρο, λόγω καρδιακού προβλήματος.

O 33χρονος Αργεντινός επιθετικός αντιμετώπισε ένα καρδιακό πρόβλημα στο παιχνίδι με την Αλαβές στις 30 Οκτωβρίου, έγινε αναγκαστική αλλαγή και οι εξετάσεις που έκανε του… έδειξαν την πόρτα της εξόδου από την ενεργό δράση (καρδιακή αρρυθμία).

Ο Μέσι έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram για τον Αγκουέρο:

«Πρακτικά μια ολόκληρη καριέρα μαζί, Κουν. Ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές και άλλες που δεν ήταν τόσο όμορφες, όλες αυτές μας έκαναν να έρθουμε πιο κοντά όλο και περισσότερο και να είμαστε περισσότεροι φίλοι. Και θα συνεχίσουμε να τις ζούμε μαζί έξω από το γήπεδο.

Με τη μεγάλη χαρά που σήκωσες το Κύπελλο Αμερικής, τόσο λίγο πριν, με όλα τα επιτεύγματα που έκανες στην Αγγλία. Και η αλήθεια είναι ότι τώρα πονάει πολύ να βλέπεις πώς πρέπει να σταματήσεις να κάνεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο εξαιτίας αυτού που συνέβη εσύ. Σίγουρα θα συνεχίσεις να είσαι ευτυχισμένος γιατί είσαι άνθρωπος που μεταδίδεις την ευτυχία και όσοι σε αγαπάμε θα είμαστε μαζί σου.

Τώρα ξεκινά ένα νέο στάδιο της ζωής σου και είμαι πεπεισμένος ότι θα το ζήσεις με χαμόγελο και με όλη την ψευδαίσθηση που βάζεις σε όλα.

Ό,τι καλύτερο σε αυτό το νέο στάδιο!!! Σε αγαπώ πολύ φίλε, θα μου λείψει πολύ να είμαι μαζί σου στο γήπεδο όταν παίζαμε μαζί με την Εθνική!!!».

Η ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις