Αθλητικά

Το χειρότερο σενάριο για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι των Μπακς, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο, στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Ανατολής με τους Χοκς.

Τα Ελάφια ηττήθηκαν από τα Γεράκια, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τους ανθρώπους της ομάδας του Μιλγουόκι, με τις σκέψεις όλων να είναι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ και χτύπησε στο γόνατο, αποχωρώντας κατευθείαν για τα αποδυτήρια με τη βοήθεια του αδερφού του, Θανάση. 

Click4more: NBA, Χοκς – Μπακς: Τραυματίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Αποχώρησε υποβασταζόμενος

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για υπερέκταση στο γόνατο, ωστόσο άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής.  Ας ελπίσουμε ότι ο Έλληνας φόργουορντ δεν έχει χτυπήσει σοβαρά, καθώς αν επιβεβαιωθούν οι χειρότεροι φόβοι, τότε ο Αντετοκούνμπο θα μείνει για πολύ καιρό εκτός δράσης.

Οι πληροφορίες του Bleacher Report και του Sports Illustrated κάνουν λόγο για ζημιά στον χιαστό του Γιάννη, ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιώνεται. 

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής, τα οποία αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
«Εφιαλτική βραδιά, πανωλεθρία, ντροπιαστική ήττα» - Στα «11 βήματα» στήνουν τα γερμανικά ΜΜΕ το σύνολο του Νάγκελσμαν για τον οδυνηρό αποκλεισμό
Η πρώτη ήττα της Γερμανίας σε διαδικασία πέναλτι σε μεγάλη διοργάνωση από τον τελικό του EURO 1976 με την θρυλική εκτέλεση του Τσεχοσλοβάκου, Αντονίν Πανένκα
Γερμανός οπαδός δείχνει την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της «νασιονάλμανσαφτ» από το Παγκόσμιο Κύπελλο