Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τόλης Βοσκόπουλος: Το αντίο της ΑΕΚ στον «πρίγκιπα» και η φιέστα του 1971 στο κέντρο που τραγουδούσε

Τόλης Βοσκόπουλος: Το αντίο της ΑΕΚ στον «πρίγκιπα» και η φιέστα του 1971 στο κέντρο που τραγουδούσε

Η ΑΕΚ αποχαιρέτισε με μία συγκινητική ανάρτηση τον Τόλη Βοσκόπουλο, που έφυγε σήμερα (19/7) από την ζωή σε ηλικία 81 ετών. Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε μάλιστα ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού είχε κάνει η Ένωση το γλέντι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1971.

«Mία γνήσια φωνή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού σίγησε για πάντα! Ο Τόλης Βοσκόπουλος, γόνος προσφύγων και μεγαλωμένος στην Κοκκινιά, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Η οικογένεια της ΑΕΚ τον αποχαιρετά με θλίψη και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του. Τα τραγούδια του και οι μοναδικές του ερμηνείες θα μας συντροφεύουν για πάντα! Καλό ταξίδι!», αναφέρεται στην ανάρτηση της Ένωσης.

Η ΑΕΚ μάλιστα είχε γιορτάσει το 5ο πρωτάθλημα της ιστορίας της -τερματίζοντας 5 βαθμούς μπροστά από τον Πανιώνιο- με τη συνοδεία της φωνής του Τόλης Βοσκόπουλου. Από το 1971 και μετά κανείς άλλος ποδοσφαιρικός σύλλογος δεν πανηγύρισε τίτλο στο κέντρο «Αδυναμία» που τραγουδούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος μαζί με τον Στράτο Διονυσίου, οπότε η βραδιά έχει ιστορική αξία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις