Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Τομ Λοκγίαρ: Ο αρχηγός της Λούτον παραμένει στο νοσοκομείο

Τομ Λοκγίαρ: Ο αρχηγός της Λούτον παραμένει στο νοσοκομείο
Reuters

Ο αρχηγός της Λούτον Τάουν, Τομ Λοκγίαρ, παραμένει στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, στον τελικό των playoffs ανόδου στην Premier League, επί της Κόβεντρι στο Wembley.

Ο Τομ Λοκγίαρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού έπεσε στον χλοοτάπητα στο 12′ της αναμέτρησης, με την ομάδα του -τελικά- να κερδίζει με 6-5 στα πέναλτι την Κόβεντρι (1-1 το ματς) και την άνοδο στην Premier League.

«Είναι καλά. Είναι ακόμα στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή. Κάνει πολλές εξετάσεις και ελέγχους. Είναι με τους καλύτερους ανθρώπους», δήλωσε σήμερα (30.05) ο προπονητής της Λούτον, Ρομπ Έντουαρντς, στο BBC 5 Live.

«Όλοι ήμασταν σε επαφή μαζί του και του μιλάμε καθημερινά. Οι παίκτες, το προσωπικό, οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές. Όταν μου έστελνε μήνυμα χθες το βράδυ περίμενε να βγει σήμερα, δεν είμαι σίγουρος αν είναι σίγουρα ισχύει αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό μου έλεγε, οπότε θα δούμε».

Θυμίζουμε ότι η Λούτον επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία για πρώτη φορά από το 1992. Το γήπεδο τους στο «Kenilworth Road» θα είναι το μικρότερο στην Premier League με χωρητικότητα περίπου 10.000. Ο σύλλογος πρόκειται να δαπανήσει περίπου 10 εκατομμύρια λίρες για βελτιώσεις ενόψει της έναρξης της επόμενης σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις