Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τον “βύθισε”! “Τριάρα” στον Ηρακλή ο Λεβαδειακός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ανεβάζοντας στροφές στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο Λεβαδειακός επικράτησε εντός έδρας του Ηρακλή με 3-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague, και “βύθισε” τον Ηρακλή ακόμα περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας.

Με γκολ των Γιακουμάκη (72΄), Σίλβα (75′) και Μάντζιου (88΄), οι γηπεδούχοι αύξησαν σε 12 τους βαθμούς τους, παίρνοντας βαθιά ανάσα, ενώ ο “Γηραιός” έμεινε στους 3. Οι Θεσσαλονικείς, πάντως, αδικούνται από το τελικό σκορ, καθώς πρόβαλαν αντίσταση, για 60 λεπτά, αλλά Γιακουμάκης και Σίλβα, με δύο κεφαλιές μέσα σε τρία λεπτά έβαλε τέλος, στα όνειρα των παικτών του Παντελίδη.

Ο Λεβαδειακός είχε τον έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του, βρήκε δίχτυα μετά το 70′ και “καθάρισε” την υπόθεση νίκη, με τον Ηρακλή να φεύγει και πάλι με σκυμμένο το κεφάλι σε ακόμα ένα φετινό παιχνίδι στη Superleauge.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο (61΄ Γιακουμάκης), Καραμπουέ (76΄ Βασιλείου), Μάντζιος, Σίλβα (87′ Καλτσάς)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Κυριακίδης, Λάμπρου (57΄ Λάμπρου), Λουκίνας (69΄ Περόνε), Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Λεοζίνιο

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε