Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τότεναμ – Έβερτον 5-0: Ήταν απολαυστική και την έβαλε σε μεγάλους μπελάδες

Τότεναμ – Έβερτον 5-0: Ήταν απολαυστική και την έβαλε σε μεγάλους μπελάδες
Reuters

Η Τότεναμ έκανε… πλάκα κόντρα στην Έβερτον, την «πάτησε» με 5-0 μέσα στο Λονδίνο και την άφησε στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού, στο βαθμολογικό πίνακα της Premier League. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Τότεναμ έφερε ένα εντυπωσιακό 5-0 εντός έδρας κόντρα στην Έβερτον σε ματς για την 28η αγωνιστική της Premier League και έφτασε τους 45 βαθμούς, όσους έχει και η 6η του βαθμολογικού πίνακα, Γουέστ Χαμ (η τελευταία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.)

Την ίδια στιγμή, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, αφού βρίσκεται την 17η θέση με 22 βαθμούς και στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Η άσχημη βραδιά για την Έβερτον στο Λονδίνο ξεκίνησε με το αυτογκόλ του Μάικλ Κιν στο 14’. Ακολούθησε… κατηφόρα, με τον Σον να σκοράρει τρία λεπτά αργότερα και τον Κέιν να διαμορφώνει το 3-0 του πρώτου μέρους στο 37’. Ο «χορός» των γκολ για τους γηπεδούχους συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τον Ρεγκουλόν να περνάει σαν αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους και να σκοράρει στο 46’. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε από τον Χάρι Κέιν στο 56’.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις