Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τότεναμ: “Καψόνι” από Μουρίνιο μετά την ήττα! Ενημέρωσε για προπόνηση μέσω Instagram

Μουρίνιο Τότεναμ
Reuters

Απογοητευμένος και εκνευρισμένος ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Τότεναμ από την Αντβέρπ με 1-0 για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Η Τότεναμ ηττήθηκε στην έδρα της Αντβέρπ, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αποτέλεσμα που την έβαλε… πίσω από την ομάδα του Βελγίου στη βαθμολογία του συγκεκριμένου γκρουπ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο τεχνικός ήταν εκνευρισμένος από την εμφάνιση της ομάδας του και στη συνέντευξή Τύπου τόνισε ότι αν ήταν στο χέρι του θα έκανε… 11 αλλαγές.

«Αν μπορούσα θα ήθελα να κάνω 11 αλλαγές στο ημίχρονο. Πάντα μου αρέσει να πιστεύω ότι οι παίκτες αξίζουν μια ευκαιρία. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες», τόνισε αρχικά ο Μουρίνιο και πρόσθεσε: «Είναι δική μου ευθύνη να τους δώσω ευκαιρίες, αλλά είναι επίσης στο χέρι τους αν θα τις πιάσουν και με τα δύο χέρια και αν θα ζητήσουν περισσότερες. Απόψε φάνηκε ότι οι μελλοντικές μου επιλογές θα είναι πολύ εύκολες».

Ο εκνευρισμός του πάντως, δεν εκφράσθηκε μόνο στη συνέντευξη Τύπου. Κατά την επιστροφή της Τότεναμ, ο Μοπυρίνιο ανέβασε φωτογραφία από το πούλμαν της ομάδας και ανακοίνωσε διαδικτυακά στους ποδοσφαιριστές του ότι έχουν πρωινή προπόνηση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Bad perfomances deserve bad results. Hope everyone in this bus is as upset as I am. Tomorow 11 AM training.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jose Mourinho (@josemourinho) στις


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις