Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τότεναμ – Λέστερ 6-2: Κορυφή για τους «πετεινούς» με υπογραφή του Σον

Τότεναμ – Λέστερ 6-2: Κορυφή για τους «πετεινούς» με υπογραφή του Σον
Reuters

Η Τότεναμ δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λέστερ για ένα ημίχρονο αλλά με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σον επικράτησε με 6-2, ανεβαίνοντας προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Λέστερ έβαλε ζόρια στη Τότεναμ  για 45 λεπτά, παρ΄ όλα αυτά δεν απέφυγαν την 6η τους ήττα σε 7 ματς και παραμένουν στην τελευταία θέση του πίνακα. 

Αντίθετα η ομάδα του Κόντε συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία τη φετινή περίοδο, ανεβαίνοντας στο ρετιρέ της Premier League και περιμένει το αποτέλεσμα της Άρσεναλ για να δει αν θα παραμείνει εκεί.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις ιδανικότερες συνθήκες για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, που κατάφερε να προηγηθεί στο 6΄ με τη διπλή εκτέλεσε πέναλτι του Τίλεμανς (στην πρώτη ο Λιορίς απέκρουσε το πλασέ του Βέλγου, αλλά ο Γάλλος δεν πατούσε τη γραμμή του τέρματός του με συνέπεια να δοθεί επανάληψη).

Η «απάντηση» των «Σπερς» ήταν άμεση με τον Κέιν (8΄), ο Ντάιερ έδωσε προβάδισμα στο 21΄, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μάντισον πριν το κλείσιμο του πρώτου μέρους.

Με το… καλημέρα στο β΄ ημίχρονο ο Μπετανκούρ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους Λονδρέζους κι από κει και πέρα όλα πήραν το δρόμο τους. Με χατ τρικ του Σον (73΄, 84΄, 88΄) η Τότεναμ έφτασε στην πιο ευρεία νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις