Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-1 και Λέστερ – Τσέλσι 1-3 για την Premier League

Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-1 και Λέστερ – Τσέλσι 1-3 για την Premier League
Reuters

Η Τότεναμ έδειξε να… ξεπέρασε τον αποκλεισμό από τη Μίλαν στο Champions League και επικράτησε με 3-1 της Νότιγχαμ στο Λονδίνο. Δείχνει να “συνέρχεται” η Τσέλσι (νίκη με 3-1 στην έδρα της Λέστερ).

Η Τότεναμ ήταν εντυπωσιακή εντός έδρας, επικράτησε με 3-1 της Νότιγχαμ Φόρεστ και βρέθηκε στο +6 από την πέμπτη Λίβερπουλ που όμως έχει ματς λιγότερο.

Ο Ρισάρλισον σκόραρε στο 4’ αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε. Η Τότεναμ όμως κατάφερε να κάνει το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, με τα γκολ του Κέιν (19’ και 35’). Ο Βρετανός φορ έπιασε έτσι τους Όουεν και Σίρερ στη λίστα με τους παίκτες που έχουν σκοράρει για 6 σεζόν τουλάχιστον 20 γκολ στην Premier League.

Ο Ρισάρλισον στο 62’ σέρβιρε το 3-0 του Σον, με τη Νότιγχαμ στο 81’ να βρίσκει το γκολ της τιμής για το 3-1, που παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αφού ο Αντρέ Αγιού στο 90’+6′ αστόχησε σε πέναλτι για να μειώσει ακόμη περισσότερο το σκορ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Ντόρτμουντ, η Τσέλσι επικράτησε με 3-1 της Λέστερ στο «King Power Stadium» και πήρε τη δεύτερη σερί νίκη της στην Premier League και τρίτη συνεχόμενη συνολικά (βρίσκεται στο -6 από την Λίβερπουλ).

O Τσίλγουελ άνοιξε το σκορ στο 11′ για την Τσέλσι. Στο 34’ οι Λονδρέζοι βρήκαν δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το τέρμα του Φέλιξ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Πάτσον Ντάκα ισοφάρισε σε 1-1.

Πριν βγει το πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Τσέλσι έκανε το 2-1 με τον Χάφερτς. Ο Μούντρικ στο 75’ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με τα μπλε, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε για οφσάιντ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Κόβατσιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις