Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τότεναμ: «Πυρά» των οπαδών για Κέιν – «Πρέπει να μείνει» είπε ο προπονητής του

Τότεναμ: «Πυρά» των οπαδών για Κέιν – «Πρέπει να μείνει» είπε ο προπονητής του
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τότεναμ ξεκίνησε νικηφόρα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετά το 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα παιχνίδι που είχε ως πρωταγωνιστή έναν ποδοσφαιριστή εκτός αποστολής, τον Χάρι Κέιν.

Ο αρχηγός των “πετεινών” και της Εθνικής Αγγλίας έχει ζητήσει μετεγγραφή και θέλει να πάει στους “Πολίτες”, γεγονός που έφερε “πυρά” εναντίον του από την κερκίδα. Μετά το γκολ του Σον επί της ομάδας του Γκουαρδιόλα μάλιστα, του φώναζαν “Χάρι Κέιν βλέπεις;”.

Ο δικός του προπονητής πάντως και πρώην βοηθός στον Παναθηναϊκό, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, θέλησε να… αλλάξει το κλίμα και επισήμανε την ανάγκη να μείνει στην Τότεναμ ο Κέιν. «Συνεχίζει την προετοιμασία του. Με την καθυστέρηση επιστροφής στις προπονήσεις, νομίζω ότι ο Χάρι πρέπει να εργασθεί, όπως έκανε σήμερα και θα συνεχίσει να εργάζεται μέχρι να είναι έτοιμος για την ομάδα. Ακούστε, ο Χάρι Κέιν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ειλικρινά. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε. Πρέπει να προετοιμασθεί και να βοηθήσει την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις