Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Του χάλασε το όνειρο! Μικρό “εμπόδιο” ο Ολυμπιακός, το… σήκωσε η Μπούρσα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δεν έκαναν το όνειρο πραγματικότητα. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει… πέρα την ισχυρή Μπούρσα. Οι “ερυθρόλευκες” δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν τη νίκη με 3-2 που είχαν πάρει στου Ρέντη, ηττήθηκαν με 3-0 σετ μέσα στην Τουρκία και απώλεσαν τον Callenge Cup.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο της έδρας της Μπούρσα για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ηττήθηκαν 3-0 στην Προύσα, στον δεύτερο τελικό του Challange Cup, καλύφθηκε η νίκη τους με 3-2, που είχαν πετύχει στον πρώτο αγώνα στου Ρέντη, κι έτσι η τουρκική ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο, με τις “ερυθρόλευκες” να περιορίζονται στον ρόλο του φιναλίστ. Ουσιαστικά μόνο στο 3ο σετ ανιστάθηκαν, καθώς τα δύο πρώτα τα έχασαν με ευκολία.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικές στα δυο πρώτα σετ, χάνοντας τα με 25-15 και 25-16κατά σειρά. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το ότι δεν κατάφεραν να μπλοκάρουν τις Ντα Σίλβα, Γιντιρίμ και Χόρβατ. Την ίδια ώρα, επιθετικά βρέθηκαν σε κακή ημέρα.

Στο τρίτο σετ όμως οι “ερυθρόλευκες” έδειξαν μέρος από τα στοιχεία που τις έφεραν στον τελικό της διοργάνωσης. Οι παίκτριες του Κοβάτσεβιτς, είχαν στο πρώτο μισό του σετ την πρωτοπορία. Παρόλο όμως που την έχασαν, κατάφεραν να φτάσουν με υπερπροσπάθεια στο 21-21 (φανταστική η Λαζάρεβιτς). Στα τελευταία λεπτά όμως η Χόρβατ πήρε την τουρκική ομάδα πάνω της και με κρίσιμους πόντους της έδωσε τη νίκη (25-23) και την κούπα.

Τα σετ: 25-15, 25-16, 25-23 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε