Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τούντορ: “Δεν με απέλυσε ο ΠΑΟΚ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε για ακόμα μία φορά σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το “διαζύγιο” του με τον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης τεχνικός έδωσε τη δική του εκδοχή για την λήξη της συνεργασίας του με τους Θεσσαλονικείς.

“Θέλω να τονίσω ακόμη και τώρα ότι ο ΠΑΟΚ δε με απέλυσε. Υπήρξε μια αξίωση και μια συζήτηση για το εάν πρέπει να μείνω, κάτι που προερχόταν από τη διοίκηση της ομάδας. Δεν πρόκειται να βγάλω προς τα έξω λεπτομέρειες, απλά θα πω ότι δε θέλω να “δώσω” τους ανθρώπους της. Είχα τρεις ημέρες για να σκεφτώ, ήρθα σε επαφή με τον ιδιοκτήτη και έφυγα. Αυτό ήταν και αυτό πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει. Συνολικά είμαι χαρούμενος για την σταδιοδρομία μου, είναι σημαντικό για μένα είναι ότι σε κάθε ομάδα, όπου δούλεψα έπαιξε ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο”, τόνισε ο νυν προπονητής της Καρντεμίρ Καραμπούκσπορ και πρόσθεσε:

“Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, μέχρι το τέλος της σεζόν. Μου έχουν ήδη προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο και το σκέφτομαι. Στον ΠΑΟΚ είχαν υψηλές προσδοκίες, αν και για έντεκα χρόνια δεν είχαν κατακτήσει έναν τίτλο. Στο ξεκίνημα της σεζόν ήρθε ο ιδιοκτήτης και μου είπε ότι πρέπει να είμαστε πρωταθλητές. Αυτό στη συνέχεια έφερε δυσαρέσκεια, η ομάδα θα παίξει και άσχημα και τότε τίποτα δεν μπορεί να σε σώσει. Στην Καραμπούκσπορ έχουν διαφορετικές προσδοκίες, ασφαλώς μικρότερες”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε