Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

«Τρελάθηκε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Δεν μέτρησαν νικητήριο γκολ του στις καθυστερήσεις (video)

«Τρελάθηκε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Δεν μέτρησαν νικητήριο γκολ του στις καθυστερήσεις (video)
ΑΠΕ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στην τελευταία φάση του Σερβία – Πορτογαλία, αλλά ο επόπτης δεν έδωσε το “OK” για να μετρήσει το γκολ του και οι Ίβηρες έμειναν στο 2-2, σε ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έξαλλοι οι φιλοξενούμενοι και ο επιθετικός της Γιουβέντους.

Η Πορτογαλία είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς στην έδρα της Σερβίας, στις καθυστερήσεις, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα (η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος των Σέρβων και το τάκλιν του Μίτροβιτς δεν την… πρόλαβε) αλλά ο επόπτης δεν μπόρεσε να δει καλά, δεν έδειξε “σέντρα” ο διαιτητής Μάκελι στήριξε την απόφαση του συναδέλφου του κι έτσι το τέρμα του φορ της Πορτογαλίας δεν «μέτρησε».

Προκριματικά Μουντιάλ: Ο επόπτης «φρέναρε» την Πορτογαλία – «Μπλόκο» για Βέλγιο (video)

Η διαιτησία στέρησε στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος ένα σπουδαίο «διπλό», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να διαμαρτύρεται μπροστά στον επόπτη, τον Μάκελι να του δίνει κίτρινη κάρτα και τον παίκτη να παίρει το δρόμο προς τα αποδυτήρια (χωρίς να έχει αποβληθεί), δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης.

Θυμίζουμε ότι στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν υπάρχει χρήση VAR.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις