Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τρίτος με Μαμπουλού ο ΠΑΣ Γιάννινα! Ανατροπή με Παναιτωλικό

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Αυτή τη φορά δεν ήταν ο Κόντε, αυτός που έδωσε λύσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Ηπειρωτών και του αγώνα τους με τον Παναιτωλικό ήταν ο Κρίστοφερ Μαμπουλού που σημείωσε και τα δύο γκολ (69΄,80΄) και η ομάδα του Πετράκη πήρε το «διπλό» με 2-1 επί του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο

Ετσι, ο ΠΑΣ πέρασε τρίτος με πέντε βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ έχει κι ένα ματς λιγότερο με τον Λεβαδειακό στα Γιάννινα.

Στο 32′ ο Κυριακίδης πραγματοποίησε απίστευτη απόκρουση σε απευθείας φάουλ του Γιάκου και ο επερχόμενος Μπέριος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στη δίχτυα. Το γκολ του ΠΑΣ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, ενώ τρία λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ο Ουάρντα πάσαρε στον Φερέιρα κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Παρόλα αυτά, οι Γιαννιώτες αντέδρασαν. Στο 69΄ ύστερα από σέντρα του Κοζορώνη ο Μαμπουλού με κεφαλιά ισοφάρισε, δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα.

Στο 75΄ ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα για επιθετικό φάουλ κι ένα λεπτό αργότερα μπήκε πάλι κακώς φρένο σε επίθεσή του , με τον Κόντε να χρεώνεται οφσάιντ.

Στο 80΄ η κάθετη πάσα του Γαρουφαλιά έστειλε την μπάλα στον Μαμπουλού, που πέρασε και τον Κυριακίδη και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Ροντρίγκες (75΄ Λεντέσμα), Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα (74΄ Καμαβουάκα), Μάκος, Μαρκόβσκι, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Ουάρντα (84΄ Μουνιός)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Γαρουφαλιάς (90΄ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Γιάκος (59΄ Μαμπουλού), Τζημόπουλος, Κόντε, Ζάιρο, Ναδάλες (30΄ λ.τρ. Κούτρης), Κοζορώνης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε