Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τρίτος στο Λιχτενστάιν ο Φιλιππίδης!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Τον τελευταίο εφετινό αγώνα του στην καλοκαιρινή σεζόν πραγματοποίησε ο Κώστας Φιλιππίδης στο Street event του Λιχτενστάιν, όπου κατετάγη 3ος με 5,60μ. Ο Έλληνας άλτης του επί κοντώ, ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 5.60μ και στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει τα 5.70μ, προκειμένου να δοκιμάσει στα 5,75μ και να βελτιώσει την καλύτερη εφετινή του επίδοση, όμως, δεν τα κατάφερε. Ο Φιλιππίδης νωρίτερα ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,20μ, 5,40μ και 5,50 μέτρα.

Ο Φιλιππίδης με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα ξεκινήσει τις διακοπές του, προκειμένου να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει την προετοιμασία του για την επόμενη χρονιά. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, μπορεί να μην κατάφερε να πάει όσο καλά θα ήθελε, ωστόσο για μια ακόμη χρονιά ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους επικοντιστές του πλανήτη.

Στον αγώνα του Λίχτενσταϊν συμμετείχε και ο Εμμανουήλ Καραλής, που όμως για τον ίδιο είχε περισσότερο χαρακτήρα προπόνησης. Ο έφηβος αθλητής δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 5 μέτρα, που ήταν το αρχικό ύψος στο οποίο ξεκίνησε ο αγώνας. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο Τιάγκο Μπραζ ντα Σίλβα (Βραζιλία) και ο Τσέχος Γιαν Κούντλιτσα ξεπέρασαν τα 5,70μ και κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε