Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρομακτικό ατύχημα στη Formula 1! Νίκη για Χάμιλτον – video

Τρομακτικό ατύχημα στη Formula 1! Νίκη για Χάμιλτον – video

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στη Formula 1. Η Renault του Νίκο Χούλκενμπεργκ εκτοξεύτηκε στις προστατευτικές μπάρες.

Στον πρώτο γύρο του grand prix του Άμπου Ντάμπι για τη Formula 1, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ συγκρούστηκε με τον Ρομέιν Γκροζάν, με αποτέλεσμα η Renault του Γερμανού πιλότου να εκτοξευτεί στις προστατευτικές μπάρες, αφού έκανε πρώτα…. 2-3 τούμπες στον αέρα.

Το μονοθέσιο του Χούλκενμπεργκ πήρε, μάλιστα, φωτιά, αλλά οι άνθρωποι της F1 αντέδρασαν γρήγορα και την έσβησαν. Να σημειωθεί ότι ο Γερμανός πιλότος είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε το βίντεο

Νίκη για Χάμιλτον

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2018 ο Λιούις Χάμιλτον. Ο «πιλότος» της Mercedes πανηγύρισε τη νίκη στο γκραν πρι του Αμπου Ντάμπι, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή (25/11) στην πίστα Γιάς Μαρίνα και ήταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, με αποτέλεσμα να σημειώσει την 11η επιτυχία του για φέτος και συνολικά 73η στη σπουδαία καριέρα του. Ο Βρετανός οδηγός, ο οποίος στέφθηκε φέτος για πέμπτη φορά στην καριέρα του παγκόσμιος πρωταθλητής, άφησε στη δεύτερη θέση τον Γερμανό Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Ολλανδός Μαξ Φερστάπεν με Red Bull.

Έτρεξε για τελευταία φορά ο Φερνάντο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο έτρεξε για τελευταία φορά στην καριέρα του στη Formula 1. Μπορεί να τερμάτισε 11ος, ωστόσο ο τερματισμός του δύσκολα θα ξεχαστεί, μιας και πήγε δίπλα στους Λιούις Χάμιλτον και Σεμπάστιαν Φέτελ κι έκαναν όλοι μαζί donuts με τα μονοθέσιά τους.

Δείτε το βίντεο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις