Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τρομερή ανατροπή από τη Μονάκο – “Σόκαρε” την Παρί Σεν Ζερμέν (video)

Τρομερή ανατροπή από τη Μονάκο – “Σόκαρε” την Παρί Σεν Ζερμέν (video)

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, η Μονακό έκανε μία τρομερή ανατροπή κι επικράτησε εντός έδρας της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-2, για την 11η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι Μονεγάσκοι κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ μέσα σε μισή ώρα και μείωσαν στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από τους Παριζιάνους που εξακολουθούν να προπορεύονται στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε τέσσερα γκολ, αλλά μέτρησαν τα δύο, ενώ είχε κλασικές ευκαιρίες κι ένα δοκάρι. Ο Μπαπέ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς σημείωσε δύο τέρματα, ενώ το τρίτο του στο 44΄ ακυρώθηκε μετά την χρήση του VAR για οφσάιντ, όπως συνέβη και με αυτό του Κιν στο 39ο λεπτό.

Οι Μονεγάσκοι δεν το έβαλαν κάτω και στο δεύτερο μέρος με μία απίστευτη ανατροπή που ξεκίνησε με τα δύο γκολ του Βόλαντ στο 52΄ και 66΄, ολοκληρώθηκε στο 82΄ με το πέναλτι του Φάμπρεγας. Στην φάση αυτή ο Ντιαλό της Παρί είδε την κόκκινη κάρτα κι αποβλήθηκε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΟΝΑΚΟ (Νίκο Κόβατς): Μανόνε, Ματσιμά, Ντισασί, Μπαντιασιλέ, Μπαλό Τουρέ (46′ Ενρίκε), Ντιόπ, Τσουαμενί (90′ Φλορεντίνο), Φοφανά, Μαρτίνς, Φόλαντ, Γκεμπέλ (46′ Φάμπρεγκας).

ΠΑΡΙ (Τόμας Τούχελ): Νάβας, Νταγκμπά, Ντιαλό, Κιμπεμπέ, Κουρζαουά (68′ Μπάκερ), Ντι Μαρία (63′ Νεϊμάρ), Περέιρα (68′ Παρέδες), Ραφίνια (85′ Φλορέντσι), Σαράμπια, Κεν, Εμπαπέ (68′ Ρουίζ-Ατίλ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις