Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Τροχαίο για ποδοσφαιρική ομάδα στην Τουρκία, χειρουργήθηκαν δυο παίκτες

Τροχαίο για ποδοσφαιρική ομάδα στην Τουρκία, χειρουργήθηκαν δυο παίκτες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η αποστολή της Αλάνια Κέστελσπορ, επιστρέφοντας τα ξημερώματα μετά από τον εκτός έδρας αγώνα με την Όφσπορ, για την 4η κατηγορία της Τουρκίας. Ανατροπή του πούλμαν και τραυματισμός 14 μελών της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, η Αλάνια Κέστελσπορ είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα τα χαράματα της Κυριακής (12.03) μετά τη νίκη επί της Όφσπορ, με τον πούλμαν της ομάδας να ανατρέπεται.

Όπως έγινε γνωστό, 14 ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν, οι δύο εκ των οποίων σοβαρά και χρειάστηκε να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Σε ανακοίνωσή της η Αλάνια Κέστελσπορ αναφέρει: «Το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα μας είχε ένα ατύχημα και ο προπονητής μας, ο βοηθός του και 13 παίκτες τραυματίστηκαν στο ατύχημα.

Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής και ξεκίνησε η νοσηλεία τους. Ένας από τους παίκτες μας μεταφέρθηκε στην Ιατρική Σχολή της Αττάλειας για χειρουργική επέμβαση και ένας άλλος παίκτης χειρουργήθηκε στο ALKU Training and Research Hospital».

Ο προπονητής της ομάδας Τσάντας Σέρτζεντ, σημείωσε: «Είμαστε ακόμα σε σοκ. Είναι ευλογία από τον Θεό που δεν χάσαμε τη ζωή μας σε αυτό το ατύχημα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις