Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τσάμπι Αλόνσο: Επιλέγει παραμονή στην Λεβερκούζεν και αφήνει Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου στα «κρύα του λουτρού»

Τσάμπι Αλόνσο: Επιλέγει παραμονή στην Λεβερκούζεν και αφήνει Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου στα «κρύα του λουτρού»
Reuters

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρεται στο μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο και δίνει… δυσάρεστα νέα στους φίλους των Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου.

Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου θέλουν να βρουν τη διάδοχη κατάσταση στους πάγκους τους, αφού τη νέα σεζόν δεν θα συνεχίσουν με τους Γιούργκεν Κλοπ και Τόμας Τούχελ, αντίστοιχα. Οι δυο ομάδες είχαν σαν πρώτη επιλογή τον Τζάμπι Αλόνσο, του έκαναν… στενό μαρκάρισμα, αλλά ο προπονητής της Μπάγερν Λεβερκούζεν φαίνεται πως δεν θα το κουνήσει από τις “ασπιρίνες”.

Ο Ισπανός τεχνικός εμφανίζεται έτοιμος ν’ ανακοινώσει την παραμονή του και τη νέα σεζόν στο Λεβερκούζεν, τη στιγμή που η ομάδα ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα στη Bundesliga.

“Η Λίβερπουλ δεν θα περιμένει άλλο τον Τσάμπι Αλόνσο – καθώς ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι πλέον μια επιλογή που ήδη αναφέρεται έντονα εσωτερικά στην ομάδα, αλλά όχι η μόνη. Η Μπάγερν προετοιμάζεται να περιμένει τον Αλόνσο μέχρι να πάρει μια επίσημη απόφαση αλλά εκείνος αναμένεται να παραμείνει στη Λεβερκούζεν μέχρι το 2025… με ρήτρα αποδέσμευσης”, αναφέρει σχετικά ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η εφημερίδα “Telegraph” τονίζει πως η διοίκηση της Λίβερπουλ εξετάζει πλέον την περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έως το καλοκαίρι του 2026 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα εξαγοράς στα 20 εκατ. ευρώ.

Επίσης οι «μπλε» εξετάζουν τη λύση του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος κι αυτός έχει συμβόλαιο με την Μπράιτον έως το 2026 και έχει ρήτρα εξαγοράς στα 25 εκατ. ευρώ. Ο προπονητής των “γλάρων” βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα και σε δημοσιεύματα, που αναφέροντας στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις