Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τσάβι: «Αποφασίζει την άλλη εβδομάδα ο Μέσι»

Τσάβι: «Αποφασίζει την άλλη εβδομάδα ο Μέσι»

Την ώρα που η γαλλική Ligue 1 και η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζονται να… αποχαιρετήσουν τον Λιονέλ Μέσι μετά τον αυριανό (Σάββατο 3/6) τελευταίο αγώνα της σεζόν με την Κλερμόν, στη Βαρκελώνη κρέμονται απ’ τα χείλη του Αργεντινού σούπερ-σταρ για την τελική απόφασή του ως προς το που θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν την καριέρα του.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ σε δηλώσεις του την Παρασκευή (2/6) τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι θα πάρει την οριστική απόφασή του μέσα στην επόμενη εβδομάδα, επαναλαμβάνοντας πως η πόρτα των «μπλαουγκράνα» παραμένει ορθάνοικτη για τον ίδιο.

«Έχω ήδη πει πολλές φορές ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές, είμαι ο προπονητής και ξέρω ότι θα μας βοηθήσει αν αποφασίσει να έρθει, αλλά νομίζω ότι πρέπει να τον αφήσουμε λίγο ήσυχο.

Τελειώνει η σεζόν εκεί, σέβεται πολύ την Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο, το συμβόλαιό του τελειώνει και μετά έχει κάθε δικαίωμα να πει πού θα πάει και πού θα τελειώσει η καριέρα του» τόνισε αρχικά ο Τσάβι και πρόσθεσε ακολούθως:

«Την επόμενη εβδομάδα θα πάρει την απόφασή του και πρέπει να τον αφήσουμε ήσυχο. Στην τελική, αν μιλάμε για τον Λίο κάθε μέρα, κάθε μέρα, δεν νομίζω ότι βοηθάει σε κάτι.

Στο τέλος πάλι θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα και τώρα υπάρχουν 200 υποθέσεις. Στο τέλος, θα αποφασίσει το μέλλον του και εδώ οι πόρτες είναι ανοιχτές, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πούμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις