Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τσάβι: Η πρώτη ανάρτηση ως προπονητής της Μπαρτσελόνα

Τσάβι: Η πρώτη ανάρτηση ως προπονητής της Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα κι έσπευσε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στα social media ως προπονητής των Καταλανών.

Ο Τσάβι αποδέχθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα κι επέστρεψε στη Βαρκελώνη, προκειμένου να επαναφέρει την ομάδα της καρδιάς του στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ισπανός προπονητής, έχοντας απόλυτη επίγνωση της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα, αλλά και απόλυτη σιγουριά στον εαυτό του και στις δυνατότητες του, έκανε ανάρτηση στο instagram, ενθουσιάζοντας τον κόσμο της ομάδας.

«Επιστρέφω στο σπίτι. Σε αυτό το μέρος που μεγάλωσα, στην ομάδα που είναι όλη η ζωή μου.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματά μου για την επιθυμία να υπερασπιστώ το έμβλημα στο σήμα της καρδιάς. Να νιώσω ξανά την ενέργεια του “Καμπ Νόου” και ν’ ακούσω τις ιαχές και τη στήριξη του κόσμου.

Ξέρω ότι έρχομαι σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, όμως, αντιμετωπίζω αυτή την πρόκληση με ενθουσιασμό. Θα δουλέψω και θα παλέψω για όλους σας ώστε να φτάσουμε εκεί που αξίζει στον σύλλογο. Ευχαριστώ τη Μπαρτσελόνα για την εμπιστοσύνη αλλά και τους οπαδούς που πιστεύουν σε εμένα γι’ αυτό τον πολύ δύσκολο ρόλο. Η ιστορία μας συνεχίζεται…», έγραψε ο Τσάβι στο instagram.

Δείτε τη ανάρτηση του Τσάβι

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xavi Hernández (@xavi)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις