Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

“Τσέκαρε” το εισιτήριο ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έγινε η τρίτη ομάδα που προκρίθηκε στους “8” του κυπέλλου Ελλάδος μετά τη νίκη του με 3-2 κόντρα στον Φωστήρα.

Το 2-0 του πρώτου ματς έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα στον ΠΑΣ, αλλά ο Φωστήρας θέλησε από την αρχή να αλλάξει τις ισορροπίες.

Στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ο Μπάκας μόλις στο 4′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, αλλά γρήγορα ήρθε η απάντηση.

Στο 8′ ο Γιάκος έφερε το ματς στα ίσα και ουσιαστικά έβαλε τέλος στην αγωνία. Ο Λίλα στο 35′ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου.

Στο 50′ ο Βίλα έκανε 3 τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Ο Φωστήρας είχε δοκάρι με τον Δωροβίνη στο 72′ ενώ στο 88′ ο Βλάχος διαμόρφωσε το τελικό 2-3 που σφράγισε την πρόκριση του ΠΑΣ στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Φωστήρας (Κώστας Ψυρρόπουλος): Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας (66′ Τασουλής), Τσαγκαράκης, Βαβάτσικος (55′ Βλάχος), Στάμος, Δωροβίνης, Κάμπας (56′ Κετσετζόγλου).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ταμπάσης (20′ λ.τ. Φεγκρούς), Λίλα (65′ Αυγενικού), Κειτά, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Τζημόπουλος, Βίλα, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (72′ Οικονόμου), Ντάσιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε