Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Τσέλσι – Γουλβς 2-2: Η «εποχή» Τοντ Μπόελι ξεκίνησε με «σοκ» στο 90+7′

Τσέλσι – Γουλβς 2-2: Η «εποχή» Τοντ Μπόελι ξεκίνησε με «σοκ» στο 90+7′
reuters

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Τσέλσι (πέρασε στα χέρια του Τοντ Μπόελι) οι “μπλε” απέτυχαν να πάρουν τη νίκη μέσα στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, μένοντας στο 2-2 με την Γουλβς, δεχόμενοι την ισοφάριση στο 90+7′.

Υπό το βλέμμα του νέου ιδιοκτήτη της, Τοντ Μπέλι, ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς των «μπλε» στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι «αυτοκτόνησε» απέναντι στην Γουλβς και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα “τρίποντα”.

Αν και προηγήθηκε με 2-0, η Τσέλσι δέχτηκε τελικά την ισοφάριση (2-2) στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, κι έτσι η αγωνία για την έξοδό της στο Champions League της επόμενης περιόδου παρατείνεται.

Η Τσέλσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης και περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα της 4ης Άρσεναλ και της 5ης Τότεναμ, για να κάνει τους… υπολογισμούς της.

Την ίδια ώρα στο Λονδίνο, η Κρίσταλ Πάλας με το γκολ του Ζαχά νίκησε 1-0 την Γουότφορντ και «υπέγραψε» τον υποβιβασμό της ομάδας του Ρόι Χότζσον στην Championship. Η Γουότφορντ ακολούθησε τη Νόριτς στην αμέσως μικρότερη κατηγορία και μένει να γίνει γνωστό το όνομα του τρίτου συλλόγου που θα βρεθεί μαζί τους.

Η Μπέρνλι έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της, καθώς ηττήθηκε στο «Τερφ Μουρ» από την «αδιάφορη» Άστον Βίλα με το «βαρύ» 1-3, ενώ σε ματς γοήτρου η Μπρέντφορντ επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-0 της Σαουθάμπτον.

Αποτελέσματα και σκόρερ

Μπρέντφορντ-Σαουθάμπτον 3-0

(13΄ Γιάνσον, 14΄ Βίσα, 79΄ Άγερ)

Μπέρνλι-Άστον Βίλα 1-3

(90΄+2 Κορνέτ – 7΄ Ινγκς, 31΄ Μπουέντια, 52΄ Γουάτκινς)

Τσέλσι-Γουλβς 2-2

(56΄, 58΄ Λουκάκου – 79΄ Τρινκάο, 90΄+7 Κόουντι)

Κρίσταλ Πάλας-Γουότφορντ 1-0

(31΄ Ζαχά)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις