Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Τα λάθη πληρώνονται! Μάθημα πρωταθλητισμού από τους “κόκκινους” (video)

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Τα λάθη πληρώνονται! Μάθημα πρωταθλητισμού από τους “κόκκινους” (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε απόλυτα τα λάθη της Τσέλσι και με “αέρα” πρωταθλήτριας πήρε το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Premier League, με σκορ 2-0.

Μετά από ένα “μοιρασμένο” πρώτο ημίχρονο, η Λίβερπουλ βρέθηκε με παίκτη παραπάνω, μετά την “ανόητη” αποβολή του Κρίστενσεν στο 44′, με τον παίκτη της Τσέλσι να ανατρέπει ως τελευταίος τον Μανέ κι ενώ ο Κέπα έδειχνε να προλαβαίνει τη μπάλα.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Οι “κόκκινοι” χρειάστηκαν έτσι μόλις 10 λεπτά στο δεύτερο μέρος για να “καθαρίσουν” το ματς, αφού μετά τη γκολάρα του Μανέ στο 50′, ο Κέπα έδωσε κι ένα γκολ… δώρο στον επιθετικό της Λίβερπουλ, στη γκάφα της αγωνιστικής στην Premier League.

 

Η Τσέλσι συνέχισε όμως να “αυτοκτονεί” στο παιχνίδι, αφού στο 73′ έχασε και τεράστια ευκαιρία να μειώσει το σκορ. Ο Βέρνερ κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, αλλά ο Ζορζίνιο νικήθηκε από τον Άλισον.

Κάπως έτσι, το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τη Λίβερπουλ να κάνει το 2/2 στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, δείχνοντας από νωρίς τα “δόντια” της. Ο Κλοπ είχε δε στον πάγκο για πρώτη φορά και τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά δεν τον χρησιμοποίησε στο παιχνίδι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις