Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσιμίκας: Παραμένει στα «ραντάρ» της Γαλατάσαραϊ ο μπακ της Λίβερπουλ

Τσιμίκας: Παραμένει στα «ραντάρ» της Γαλατάσαραϊ ο μπακ της Λίβερπουλ
Intime.gr

Σε μία περίεργη χρονιά τόσο για τον ίδιο όσο και την Λίβερπουλ, ο Κώστας Τσιμίκας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ. Η Γαλατάσαραϊ εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα μπακ.

Οι Τούρκοι… διατηρούν τα «σενάρια» και η Γαλατάσαραϊ φέρεται να επιμένει για τον Κώστα Τσιμίκα της Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τα γειτονικά ΜΜΕ η «Γαλατά» θέλει να αποκτήσει το καλοκαίρι τον 24χρονο Έλληνα διεθνή αμυντικό, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Μάλιστα, η «Fanatic» αναφέρει πως η τουρκική ομάδα δεν έχει σαν πρώτο της στόχο τον ακραίο μπακ της Λίβερπουλ αλλά τον Αλιόσκι της Λιντς του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και θα μπορέσει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Θυμίζουμε ότι ο Τσιμίκας δεν έχει πολλές συμμετοχές στην Λίβερπουλ. Αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών αλλά και με τον κορονοϊό, που δεν του επέτρεψαν να έχει τις ευκαιρίες που θα ήθελε, έχοντας παίξει συνολικά 135 λεπτά σε Premier League και Champions League.

Ο 24χρονος διεθνής μπακ δεσμεύεται με τη Λίβερπουλ με συμβόλαιο έως το 2025 και αυτή τη στιγμή δεν είναι απίθανο το «σενάριο» του δανεισμού του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις