Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Τσίμπησε” βαθμό ο Λεβαδειακός από τον Ατρόμητο

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Οι Βοιωτοί έκαναν καλό ποδαρικό στη Σούπερ Λίγκα αφού απέσπασαν την ισοπαλία με 1-1 από τον Ατρόμητο που πλήρωσε την οπισθοχώρηση του μετά το γκολ του Μήτρογλου.

Αν και το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ατρόμητο, αφού μόλις στο 8ο λεπτό ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε ο Δώνης.

Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, αλλά στο δεύτερο ο Λεβαδειακός αξιοποίησε το χώρο που του έδωσε ο Ατρόμητος και έφτασε στην ισοφάριση.

Στο 61′ ο Λισγάρας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος προσπάθησε στο τέλος να πετύχει το γκολ της νίκης αλλά ο Κυριακίδης κράτησε την ισοπαλία.

Ο Ατρόμητος έμεινε 3 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό αλλά τουλάχιστον διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτανζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τομας Γουέιν (74′ Καραμάνος), Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν (57′ Δημούτσος), Μπρίτο, Μήτρογλου, Καραγκούνης (57′ Αναστασάκος)
 
Λεβαδειακος (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Λισγαράς, Κόρμπος, Μαχαίρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Ζουρούδης (84′ Βασιλείου), Πόποβιτς (70′ Σάντσες)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε