Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Δεν έχει αντίπαλο στο χώμα, διέλυσε Αλιασίμ και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Βαρκελώνης

Τσιτσιπάς: Δεν έχει αντίπαλο στο χώμα, διέλυσε Αλιασίμ και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Βαρκελώνης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ασυναγώνιστος στο χώμα. Ο Έλληνας τενίστας έδωσε συνέχεια στις τρομερές εμφανίσεις του, διαλύοντας και τον Αλιασίμ με 2-0 σετ (6-3, 6-3) για τα προημιτελικά της Βαρκελώνης.

Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε με συνοπτικές διαδικασίες το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει τον ταλαντούχο Σίνερ, έναν επικίνδυνο νέο τενίστα, ο οποίος νίκησε εύκολα τον φορμαρισμένο Ρούμπελ στα προημιτελικά.

O Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αήττητος φέτος στη χωμάτινη επιφάνεια, όντας σε τρομερή κατάσταση. Μετά το Μόντε Κάρλο, ο Έλληνας πρωταθλητής έχει βάλει σαν στόχο να κατακτήσει τον τίτλο και στη Βαρκελώνη, ενώ ο μεγάλος του στόχος είναι το Roland Garros.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Καναδό Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο του. Προστάτεψε με μεγάλη άνεση το σερβίς του, έκανε τα μπρέικ που ήθελε κι έφτασε άνετα σε ακόμα μία νίκη. Να σημειωθεί ότι ο Τσιτσιπάς δεν έχει χάσει ακόμα ούτε σετ στο χώμα. Έχει τώρα οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες φέτος στο χώμα και 15-0 στα σετ.  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις