Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Έκανε… πλάκα στον Έβανς! Περιμένει Τζόκοβιτς στον τελικό (videos)

Τσιτσιπάς: Έκανε… πλάκα στον Έβανς! Περιμένει Τζόκοβιτς στον τελικό (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε… περίπατο κόντρα στο No37 του κόσμου, Ντάνιελ Έβανς και επικρατώντας με 2-0 σετ (6-2, 6-3) πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό του Ντουμπάι, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς ή τον Γκαέλ Μονφλίς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ετοιμάζεται έτσι να διεκδικήσει ένα ακόμη τρόπαιο, αμέσως μετά το τουρνουά της Μασσαλίας, όπου “υπερασπίστηκε” τον τίτλο του.

Όσον αφορά τον ημιτελικό, μετά από ένα… αναγνωριστικό ξεκίνημα στο πρώτο σετ και με το σκορ στο 2-2, ο Τσιτσιπάς πάτησε το… γκάζι και με 4 συνεχόμενα κερδισμένα γκέιμ με δύο μπρέικ, έκανε εύκολα το 1-0 στα σετ.

https://twitter.com/TennisTV/status/1233386211189968896

Στο δεύτερο σετ, ο Στέφανος έχασε 4 μπρέικ πόιντ στο πρώτο γκέιμ, με τον Βρετανό να παίρνει τελικά το πρώτο γκέιμ και να προηγείται με 1-0. Ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε άμεσα σε 1-1, κάνοντας μάλιστα και μπρέικ στη συνέχεια, ενώ με… φόρα πήρε και το τρίτο σερί γκέιμ φτάνοντας στο 3-1.

Η συνέχεια περιλάμβανε εκατέρωθεν υπεράσπιση του σερβίς τους και από τους δύο τενίστες, με τον Έλληνας να πρωταθλητή να επιβεβαιώνει την ανωτερότητά του με δεύτερο μπρέικ για το 6-3, που του χάρισε το δεύτερο σετ, τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις