Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τσιτσιπάς για Μεντβέντεφ: «Δεν είναι και ο πιο ώριμος άνθρωπος»

Τσιτσιπάς για Μεντβέντεφ: «Δεν είναι και ο πιο ώριμος άνθρωπος»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Australian Open, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σχολίασε την επίθεση του Ρώσου τενίστα στον διαιτητή μετά το τέλος του δεύτερου σετ.

«Σίγουρα έχει πλάκα», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πρόσθεσε ρίχνοντας το καρφί του στον Μεντβέντεφ: «Δεν δίνω σημασία σε τέτοια πράγματα. Ξέρω παίκτες που το κάνουν για να σε αποσυντονίσουν, ίσως είναι τακτική. Είναι εντάξει, δεν είναι και ο πιο ώριμος άνθρωπος, άλλωστε».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρνείται πάντως ότι δέχτηκε οδηγίες από τον προπονητή του.

 «Δεν ήταν coaching. Με είδατε τις προάλλες να χάνω το σκορ στα ματς μου. Δεν ακούω τίποτα όταν παίζω, είναι αδύνατον. Με τον κόσμο να φωνάζει τόσο δυνατά σε κάθε πόντο, πρέπει να έχεις τρομερή ακοή για να μπορέσεις να ακούσεις τον προπονητή σου. Γελούσα τις προάλλες γιατί, νομίζω στο ματς με τον Περ, ο προπονητής μου ήταν 5 χιλιόμετρα μακριά και πήρα warning. Ήταν η πιο αστεία στιγμή του τουρνουά», δήλωσε ο 23χρονος τενίστας.

Όσο για το αν τον αποσυντόνισε το warning που πήρε στο τέταρτο σετ;: «Έχω συνηθίσει. Με έχουν στο στόχαστρο εδώ και καιρό. Έχω πάρει warnings στο παρελθόν και οι διαιτητές προσέχουν το box μου, ποτέ δεν προσέχουν το box του αντιπάλου.

Είμαι θύμα εδώ και πολύ καιρό. Ποτέ δεν θα καταλάβουν ότι δεν ακούω τίποτα όταν παίζω. Προσπαθώ να βρω λύσεις, να διαβάσω το παιχνίδι πριν τον πόντο. Το τελευταίο που θέλω είναι να μου δίνει κάποιος οδηγίες και συμβουλές. Δεν είμαι άνθρωπος που θα ακούσω την ώρα που παίζω. Στην προπόνηση μπορεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις