Δευτέρα, 20 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τσιτσιπάς για Πάουλα Μπαντόσα: «Η καλύτερη περίοδος της ζωής μου δίπλα της»

Τσιτσιπάς για Πάουλα Μπαντόσα: «Η καλύτερη περίοδος της ζωής μου δίπλα της»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην εφημερίδα «Le Soir» για την σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να αναφέρει πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του.

Η σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα είναι η πιο γνωστή στον χώρο του τένις, με το νεαρό ζευγάρι να φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα αγαπημένο.

Μάλιστα από την μεριά του ο Τσιτσιπάς μιλώντας στην εφημερίδα «Le Soir» ανέφερε πως με την Ισπανίδα στο πλευρό του διανύει την πιο χαρούμενη και καλύτερη περίοδο της ζωής του, με τον ίδιο να είναι πιο πεινασμένος από ποτέ για διακρίσεις.

«Έχω κλειστά τα αυτιά μου εδώ και καιρό και είμαστε λιγότερο ενεργοί στα social media. Πολύς κόσμος διασκεδάζει με το να καταστρέφει τα πάντα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.

Η γνωριμία μου με την Πάουλα μού έδωσε μια άλλη οπτική για τη ζωή γενικά. Πριν ήταν μόνο το τένις, 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Και στα πρώτα στάδια της καριέρας μου δεν περνούσα πολύ χρόνο με την οικογένειά μου.

Για πολλούς αυτές οι σχέσεις δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία, αλλά για εμένα είναι πολύ σημαντικές. Είναι κομμάτι της ζωής μου που επίσης απαιτεί χρόνο, αλλά όχι τόση ενέργεια. Το να έχω την Πάουλα στο πλευρό μου είναι υπέροχο. Διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου.

Έχω τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου, χωρίς καμία αμφιβολία. Όλα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό μου και αυτό φέρνει μια φρεσκάδα στο παιχνίδι μου και στον τρόπο με τον οποίο θέλω να πετύχω στο υπόλοιπο της καριέρας μου, με αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου.

Τους τελευταίους τρεις-τέσσερις μήνες δεν έχω μαζέψει πολλούς βαθμούς, το παραδέχομαι. Βασίστηκα περισσότερο σε αυτά που είχα μάθει. Πίστευα ότι θα μπορούσα να έχω επιτυχίες ακόμα και αν έβαζα λίγο την πειθαρχία στην άκρη και συγκεντρωνόμουν περισσότερο στο ταλέντο. Αλλά δεν πάει έτσι. Νιώθω ότι θέλω να γυρίσω τα πράγματα και να κάνω ένα καλό φινάλε στη σεζόν. Είμαι πολύ πεινασμένος τώρα που ξεκινάει η indoor season, δεν έχω προπονηθεί ποτέ στην καριέρα μου τόσο πολύ» ήταν τα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά στη γνωστή εφημερίδα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις