Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: «Ήμουν λίγο τυχερός στο φινάλε»

Τσιτσιπάς: «Ήμουν λίγο τυχερός στο φινάλε»

Μετά το φινάλε του αγώνα του με τον Ρούμπλεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Ρώσου και την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά της Μαδρίτης.

Αρχικά, μιλώντας για τον αγώνα του με τον Ρούμπλεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε: “Ο Ρούμπλεφ είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος. Χτυπάει δυνατά. Ήξερα ότι θα είναι ένα δύσκολο. Όσα περίμενα έγιναν στο παιχνίδι. Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό αποδείχτηκε. Έπρεπε να βάλω τα δυνατά μου και νομίζω ότι στο τέλος ήμουν λίγο τυχερός με τον τρόπο που κατέληξαν τα πράγματα”

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για την εξαιρετική περίοδο που διανύει στο χώμα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Μόντε Κάρλο τόνισε: “Κρατάω το καλό αποτέλεσμα στο Μόντε Κάρλο, αλλά δεν σημαίνει κάτι. Σίγουρα είναι σημαντικό να καταφέρνω ανάλογα πράγματα. Εδώ είναι μία διαφορετική πρόκληση. Η Μαδρίτη έχει διαφορετικές συνθήκες προκλήσεις, διαφορετικές συνθήκες. Αισθάνομαι υπέροχα. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι, να παίζω επιθετικά και να είμαι δημιουργικός στο κορτ”,

Σε ερώτηση για το τι σημαίνει το “πορτοκαλί καρέκλα” που έγραψε στην κάμερα μετά το ματς αλλά δεν έδωσε απάντηση. “Δεν θα αποκαλύψω κάτι”, τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις