Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Ο αδερφός του μιλά για την πορεία του Στέφανου στο Roland Garros – «Μπορεί και τελικό»

Τσιτσιπάς: Ο αδερφός του μιλά για την πορεία του Στέφανου στο Roland Garros – «Μπορεί και τελικό»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχωρά ακάθεκτος κι αυτός, όπως η Μαρία Σάκκαρη, στο Roland Garros. Ο επίσης τενίστας, Πέτρος Τσιτσιπάς, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία του Στέφανου στο παρισινό τουρνουά και προβλέπει τη συνέχεια.

Την ώρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στους «4» του Roland Garros – όπου βρίσκεται και η Μαρία Σάκκαρη – ο Πέτρος Τσιτσιπάς, μιλά αποκλειστικά στο CRETA για την πορεία του αδερφού του στο διάσημο τουρνουά τένις.

Click4more: Μαρία Σάκκαρη – Ίγκα Σφιόντεκ: Ελληνική «παρέλαση» στο Roland Garros – Με σκορ 2-0 στα ημιτελικά

Φανερά ικανοποιημένος από την εμφάνιση του αδελφού του, Στέφανου, ο αθλητής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Life & Health της Ελευθερίας Σωκιανού, χωρίς να κρύψει την πεποίθησή του ότι θα τα καταφέρει ως το τέλος:

«Ο Στέφανος έπαιξε ένα καταπληκτικό ματς, ήταν συγκεντρωμένος από την αρχή ως το τέλος. Κέρδισε έναν παίκτη με τον οποίο δεν έχει καλή προϊστορία, είμαι σίγουρος πως αυτό σημαίνει πολλά για εκείνον.

Πιστεύω θα καταφέρει μέχρι τέλους καθώς παίζει το καλύτερο τένις από όλους αυτήν την ώρα. Μπήκε να αγωνιστεί συγκεντρωμένος εξ αρχής και γι’ αυτό ήρθε η εύκολη νίκη».

«Έχει το πάνω χέρι με τον Ζβέρεφ»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει την Πέμπτη (10.06.2021) στα ημιτελικά του Roland Garros, τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Πέτρο Τσιτσιπά να υποστηρίζει πως αν ο αδερφός του αγωνιστεί όπως στο παιχνίδι με τον Μεντβέντεφ θα έχει εύκολη νίκη:

«Έχει το πάνω χέρι, από αυτόν εξαρτάται η έκβαση του αγώνα. Άλλωστε στο χώμα μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από τον Ζβέρεφ καθώς έχει μεγαλύτερη ποικιλία στο παιχνίδι του, σε σχέση με τον αντίπαλό του. Αν παίξει όπως με τον Μεντβέντεφ θα έχει μια εύκολη νίκη!»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις