Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Κανένα σχόλιο Ιτούδη για Τζέιμς! “Έχω υπό πίεση τον Χίλιαρντ” είπε ο Έλληνας τεχνικός

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Κανένα σχόλιο Ιτούδη για Τζέιμς! “Έχω υπό πίεση τον Χίλιαρντ” είπε ο Έλληνας τεχνικός
ΦΩΤΟ intime

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πειθαρχικό παράπτωμα που έθεσε εκτός ομάδας τον Μάικ Τζέιμς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά οι φήμες από τη Ρωσία κάνουν λόγο ακόμη και για σκέψεις διακοπής συμβολαίου στον Αμερικανό γκαρντ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε πάντως και χωρίς αυτόν επί της Μπασκόνια, με τον Χίλιαρντ να κάνει το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του στη Euroleague. Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πάντως, ότι ο ίδιος έχει υπό πίεση τον έμπειρο γκαρντ, ασκώντας του δριμεία κριτική για τις εμφανίσεις τους.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πειθαρχικό παράπτωμα από Μάικ Τζέιμς! Τον “πέταξε” εκτός ομάδας ο Ιτούδης

«Είχαμε πολλά εμπόδια για να ξεπεράσουμε, αλλά τα αντιμετωπίσαμε σαν ευκαιρίες. Για τον Χίλιαρντ, ήταν μια ευκαιρία να αποδείξει πράγματα και το έκανε. Είχε ένα απίθανο παιχνίδι, βάζοντας 7/10 τρίποντα. Ο Χίλιαρντ είναι υπό πίεση επειδή του έχω ασκήσει πολλή κριτική. Κριτική που έχει στόχο να τον ωριμάσει ως παίκτη. Μετά το παιχνίδι, του είπα ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ και ότι πρέπει να δείξει σταθερότητα», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος αρνήθηκε όμως να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση Τζέιμς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις