Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ έκανε ρεκόρ καριέρας αλλά νιώθει άσχημα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ έκανε ρεκόρ καριέρας αλλά νιώθει άσχημα

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αποτελώντας με διαφορά τον καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού στην ήττα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με 88-82 στη Ρωσία, για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε ρεκόρ καριέρας στην Euroleague. Ο 25χρονος γκαρντ μέτρησε 32 πόντους με 7 τρίποντα, ξεπερνώντας τους 30 που είχε σκοράρει με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στις 21/1/2021.

Συνολικά, ο Ντόρσεϊ έμεινε στο παρκέ συνολικά 30 λεπτά, με 32 πόντους (7/10 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με το ranking να φτάνει στο 34. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο “μπόμπερ” του Ολυμπιακού δεν είχε όρεξη παρά το ρεκόρ του, μιας κι οι Πειραιώτες ηττήθηκαν από την ΤΣΣΚΑ, δηλώνοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του νιώθουν άσχημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της «NOVA»

Για την ήττα του Ολυμπιακό: «Νιώθουμε πολύ άσχημα που δεν πήραμε την νίκη. Μας πλήγωσε το 2ο δεκάλεπτο, αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος. Επιστρέψαμε στο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε τελικά. Ο Κλάιμπερν ήταν καταπληκτικός».

Για το σόου του Ουίλ Κλάιμπερν: Ίσως έπρεπε να του ασκήσουμε περισσότερη πίεση. Υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες σε αυτή την λίγκα, είναι δύσκολο να τους σταματήσεις αν βρουν ρυθμό από νωρίς.

Για τη δική του εμφάνιση και τα ρεκόρ καριέρας: «Ήταν μια καλή εμφάνιση, αλλά προχωράμε. Με ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά δεν έχουμε νικήσει εκτός έδρας στην Euroleague. Ξεχνάω τι έγινε και προχωράει για την επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να παίζουμε καλύτερη άμυνα και να μην δεχόμαστε σερί από τέτοιες ομάδες. Ξέρεις πως αυτές οι ομάδες θα μπορέσουν να σου κάνουν ένα σερί».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις