Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζέι Τζέι Ρέντικ για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Τζέι Τζέι Ρέντικ για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ αποσύρθηκε από το μπάσκετ και είναι πια ένας από τους κορυφαίους αναλυτές του NBA, αλλά μία πρόσφατη δήλωσή του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα τον στοιχειώνει για πάντα.

Σε μία συνέντευξη με τον Τζοέλ Εμπίντ, ανέφερε τον Καμερουνέζο στο top3 των παικτών του πρωταθλήματος, με τους Κέβιν Ντουράντ και Νίκολα Γιόκιτς δίπλα του, αφήνοντας εκτός τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γεγονός που έφερε έντονες αντιδράσεις και όχι μόνο από τους οπαδούς των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο ίδιος εξήγησε λίγο μετά ότι έκανε λάθος, αλλά οι νέες εκπληκτικές εμφανίσεις του “Greek Freak” τον φέρνουν διαρκώς στο “στόχαστρο” και μετά την απίθανη “παράστασή” του στο Game 5 με τους Μπόστον Σέλτικς, ο Ρέντικ αναγκάστηκε να υποκλιθεί ξανά στον Έλληνα ηγέτη των “ελαφιών”.

“Τα σκ@τ@σ@! Ήμουν τόσο λάθος. Αν μου έλεγες τώρα να διαλέξω μόνο έναν παίκτη, αυτός θα ήταν ο Γιάννης. Είναι ξεκάθαρα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και είμαι εκνευρισμένος με τον εαυτό μου για αυτή την υπόθεση. Ο άνθρωπος είχε 50 πόντους σε Game 6 για τον τίτλο (σ.σ. πέρυσι κόντρα στους Φοίνιξ Σανς). Είναι ο καλύτερος παίκτης”, ανέφερε ο Ρέντικ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις